קנלוני ממולאים בגבינות ופטריות ברוטב שמנת פסטו

    אסתי חדד Comments Off on קנלוני ממולאים בגבינות ופטריות ברוטב שמנת פסטו
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מאת: שרון יום טוב

    מתכון זה ניסיתי לראשונה ביום הולדת של בעלי, היה מפתיע וטעים ביותר.

    מצרכים:
    חבילת קנלוני (גלילי פסטה), לא חייבים להשתמש בכול החבילה.
    קופסת קוטג' 'תנובה' 5 אחוז
    גבינה צפתית
    גבינת טוב טעם
    בצל, פטריות
    שמנת לבישול
    פסטו
    גבינה צהובה

    הוראות הכנה:
    מטגנים בצל עד להזהבה.
    מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט, מוסיפים 2 כפות אבקת מרק פטריות, פלפל מלח לפי הטעם ומעבירים לקערה, שופכים את הקוטג' ומוסיפים גבינת טוב טעם, גבינה צפתית מערבבים וטועמים.
    ממלאים את הקנלוני במלית ומניחים בתבנית.
    במחבת מרתיחים את השמנת לבישול, מוסיפים כף פסטו.
    שופכים על הקנלוני, מעל שמים גבינה צהובה ולתנור 180 מעלות כ-40 דק.



    0 תגובות